UIx etsii tutkijaa 1.1.2008 alkaen

Mon, 05.11.2007

Tutkimusryhmän jäsen
Ubiquitous Interaction -tutkimusryhmä, Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT
Alkaen 1.1.2008 (neuvoteltavissa)

Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT etsii luovaa, energistä tutkijaa täydentämään monialaista, noin 10 hengen Ubiquitous Interaction (UIx) -tutkimusryhmää. UIx:n portfolio koostuu EU:n, Suomen Akatemian ja Tekesin rahoittamista projekteista, joissa toimitaan maailmanluokan korkeakoulujen ja teollisuuden tutkimuslaitosten kanssa. Avoimia tutkimusalueita ovat mm. “Living labit”, ubiikki-infrastruktuurit, 3D-mobiilikartat, hajautettu todellisuus, mobiili ryhmämedia, tilatietopalvelut, multimodaalisuus ja emotionaalisesti adaptiiviset agentit. UIx tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa uusien teknologioiden kehitykseen tutkimusmaailmassa, yhteiskunnassa ja teollisuudessa.

Haemme ensisijaisesti aloittelevaa tai jo aloittanutta tohtoriopiskelijaa, mutta harkitsemme myös lopputyötä etsiviä sekä jo väitelleitä hakijoita. Tutkijalta edellytetään koulutusta ja kiinnostusta joissakin seuraavista alueista: 1) kognitiivinen psykologia, 2) etnometodologia tai antropologia, 3) kokeellinen psykologia tai 4) tunteiden psykologia. Kokemus tutkimuksen suunnittelemisesta, ohjaamisesta ja julkaisemisesta luetaan eduksi.

Tutkija tulee työskentelemään UIx-tutkimusryhmässä profiilinsa mukaisessa projektissa ja voi mahdollisuuksien mukaan olla mukana myös muissa projekteissa sekä vastuullisimmissa johtotehtävissä. Tutkijalla on mahdollisuus tehdä osa tutkimuksesta Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä.

Työsuhde on kokopäiväinen, mutta myös osa-aikaisesta työsuhteesta voidaan neuvotella. Tutkija palkataan aluksi 4-12 kk koeajalle, jonka jälkeen on mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy UPJ:n mukaisesti.

Pyydämme hakijoita lähettämään 12.11.2007 mennessä ansioluettelo, julkaisuluettelo ja vähintään kahden suosittelijan yhteystiedot osoitteeseen antti.oulasvirta(a)hiit.fi.


Last updated on 25 Aug 2008 by WWW administrator - Page created on 5 Nov 2007 by Antti Oulasvirta